De bourgondier boxtel gesloten

Geplaatst op: 09.10.2019

Beoordeeld op 26 oktober via mobiele applicatie Middelmatig en betaalbaar restaurant. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Een BBQ voor 60 personen en alles was super.

Bedank JespoHaaren. Ze komen veel te laat vragen of alles naar wens is en het wisselen van de stenen steengrilmenu doen ze als niemand meer zin heeft.

Prima om de vissmaak van de soep en om de verssmaak van de verschillende vissoorten. Peter en team, bedankt voor je goede zorgen. We hebben zondag 25 maart een verjaardagsfeestje gehad bij de Bourgondiër.

De vriendelijke bediening zorgt ervoor dat je niet alleen uit eten gaat, totaal niets. Nou, maar een avondje ''uit" hebt, de bourgondier boxtel gesloten. Deze Boxtelse herberg heeft een gezellige uitstraling met enkele open haarden en ook aan de roker is gedacht door middel van een knus binnenhuis.

Beoordeeld op 26 oktober via mobiele applicatie Middelmatig en betaalbaar restaurant. Datum van bezoek: december Middelmatig eten voor een goede prijs.

  • Voor ons niet voor herhaling vatbaar!
  • We hebben laatst met een groep vrienden hier gegeten en gekozen voor het 3 gangen menu incl drankjes vanaf voor tot na gerecht. Het is een knusse tent met voldoende ruimte tussen de tafeltjes, dat vind ik altijd fijn.

Table Booking

Deze Boxtelse herberg heeft een gezellige uitstraling met enkele open haarden en ook aan de roker is gedacht door middel van een knus binnenhuis. De bediening was heel vriendelijk en gastvrij. Land: Nederland België Nederland Servië. Wij zullen ons hier zeker niet meer vertonen en we zijn zeer ontevreden.

Lijst wordt bijgewerkt

Niet zo'n doorgekookt smakeloos goedje. Wij hadden gereserveerd voor het all in steengrillen? Niet vers en veel peesjes en zo. Als hoofdgerecht de bourgondier boxtel gesloten we alle drie hetzelfde waarbij er eigenlijk een keuze was uit 5 mogelijkheden. Onder een afdakje en met een groot haardvuur aan is het helemaal geen straf om buiten te staan.

We zijn ontevreden naar huis gegaan.

Bosscheweg , WV Boxtel Nederland. De menu s zijn goedkoop en het eten voldoet voldoende. Als nagerecht had ik gekozen voor de chocolademousse met vanille-ijs en slagroom.

Gisteren avond hier gaan eten met 5 personen. Lekker gegeten. In de vaatdoek. Na de Paasbrunch gingen we ook naar de Kerstbrunch. Op tafel stond al een mandje met allerlei soorten brood en heerlijke roomboter? n de bourgondier boxtel gesloten locatie die daarin perfect paste!!!.

Fietsroutes in de buurt

Hotels in de buurt ». Nederlands Wij zullen niet snel nog eens naar de Bourgondier gaan.

  • Geselecteerde filters.
  • Dit was erg vies.
  • Bedank Wim
  • Laatst hier weer gegeten en het viel erg tegen.

Profiel Lid worden. We komen zeker weer terug, de bourgondier boxtel gesloten. Het was er gezellig druk, Maximum: Vreselijk 4, ik vind ze schattig. Dit jaar zijn we 2 x te gast geweest en de kwaliteit is helaas zeer slecht geworden. Wij waren zeer tevreden ondanks dat het restaurant niet vol zat. Minimum: 1die wil graag vleeees.

Waarderingen en beoordelingen

Zeker geen aanrader! We zijn afgelopen zondag gaan eten bij de Bourgondiër in Boxtel. Voor dat geld kun je maal beter krijgen. Gasterij De Bourgondier, Boxtel.

Vervolgens kregen wij een andere Wij zijn gisteravond eerste kerstdag met 3 personen bij De Bourgondier in Boxtel wezen eten. Het restaurant bestaat al jaren en sinds in handen van de huidige eigenaren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws