De heuvelrug leersum bbq

Geplaatst op: 09.10.2019

Dus toch een aanrader. Hadden op de reservering 4p aangegeven.

Leuk opgevangen. Prima prijs kwaliteit verhouding. Er werd goed uitgelegd wat de bedoeling was. Ton Wagensveld. Meer informatie. Echter de bediening laat sterk te wensen over. Altijd gezellig, en er is voldoende.

Is zonde van het lekkere vlees want je proeft dan niet meer goed wat je eet. Florian Scholten. Al vaker hier geweest. Alle twee keurig opgelost, vergoeding voor het shirtje en laatste rondje van het huis. We hebben een top avond gehad.

Het vlees was echt goed en de bijgerechten waren smaakvol.
  • Een drankje tijdens het wachten heerlijk buiten op het terras en voor we het wisten konden we aan tafel.
  • Uitstekend 1. Bertje zoeken nasr frietjes en brood.

Openingstijden

Lekker uit eten in Barbecue Restaurant de Heuvelrug betekent: lekker eten aan een tafeltje met in het midden een echt houtskool vuurtje!

René van der Zwan. Heerlijk gegeten en gedronken. Het was 5 augustus en mijn verjaardag. Ligging van het restaurant is mooi, inrichting gedateerd en donker.

Het eten kun je binnen halen en zelf bbq-en, de heuvelrug leersum bbq. Een gezellige sfeer, voldoende keus vlees van kwaliteit. Veel verschillende soorten vlees met name varkensvleesechter alles te zout. Het is altijd heerlijk. Hadden op de reservering 4p aangegeven. Uiteindelijk hebben wij een andere tafel gekregen.

Reizigers die Barbecue Restaurant de Heuvelrug bekeken, bekeken ook

Onno Van Dijk. Jaren geleden hier ook geweest met glas bedrijf, altijd goede herinnering aan over gehouden Het vlees is echt van goede kwaliteit, veel keuze in salades, brood, warme knapperige friet, goede sauzen en heerlijke soepen!

Erg vriendelijk ontvangst.

Ik snap niet dat mensen het hier niet naar hun zin kunnen hebben, de heuvelrug leersum bbq, heerlijk vlees? Gezellig, komen vaak langs voor drinken, weet niet of het daaraan lag, but what is woven into the lives of others, but the quiet star prefers spending time with his family over more extravagant evenings. Mijn man en zoon zijn toevallig die avond goed ziek geworden, Portuguese (Brazil) English (Australia.

Absoluut een aanrader als je lekker en ook nog eens gezellig wilt eten. Assortiment zeer goed de heuvelrug leersum bbq op de BBQ en voor ons meer dan compleet. Was erg leuk 3 jaar geleden.

Contactgegevens

We hebben met ons gezelschap heerlijk gegeten en er was voor ieder wat wils, De sfeer is prettig en het personeel erg vriendelijk. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Die hebben we dan ook overgeslagen. Jos Visser.

Begin april twee de heuvelrug leersum bbq gaan eten. De ballen leken net van rubber. Bediening erg vriendelijk voor de kinderen, bbq restaurant de heuvelrug leersum, waarbij weinig kansrijke. Adriaan Hopman. Wybe Elzinga. Deb 17 punten! Een aanrader voor iedereen!!. Wij hebben genoten en gaan zeker nog eens terug als we in de buurt zijn.

Waarderingen en beoordelingen

Helaas konden we dat smakelijk wel vergeten. Complimenten voor de bediening. Wat het eten betreft: Onze volwassen kinderen vonden het heerlijk. Goede ontvangst, zeer klantvriendelijk en je voelt je er gelijk op je gemak, heerlijk versen salades en lekker vlees!

De bediening was erg aardig en de drank werd goed verzorgd. Karin KleinJan. Komen zeker terug.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws