De slimste mens spel

Geplaatst op: 04.10.2019

Je betaalt pas bij de afhaling van je reservatie. Gratis afhalen in meer dan afhaalpunten.

Een echte aanrader! SienVr 20 februari Ik raad dit product aan. Krijg grip op je geluk en gezondheid met modules, dagboeken of berichten. Ga daarna naar het bos.

Openingsuren Bekijk openingsuren. Anders is een zoals een ander vraag-en-antwoord spel. Vakantie Pretparken Bijna jarig?

Je bestelling wordt verzonden na ontvangst van je betaling. Het leukst met vrienden! BirtheV 10 januari Ik raad dit product aan. Kryss - De slimste mens spel Strijd der Woorden. Het is een zeer leuk spel om met het hele gezin te spelen.

Kleine onderdelen. Super spel om met familie en vriendin te spelen!!! Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden.

Specificaties

Enig nadeel is misschien de ronde waar je 3 combinaties moet maken uit 12 woorden. Je sessietijd is bijna verstreken vanwege inactiviteit.

Midr 23 november Ik raad dit product aan. De slimste mens ter wereld Nieuw! Leuk spel, net zoals het tv programma. Matige kwaliteit spelregelboekje niet compleet. Het spel duurt ook niet te lang, net goed!

  • Harde en zachte reiskoffers en trolleys, reistassen, beautycases en toilettassen: bij DreamLand vind je het allemaal!
  • Meer dan 6.

Terras en Tuin? Suggested keywords menu. Beoordelingen 5 Beoordelingen 5 Schrijf je eigen review. Leuk spel, je leert een hoop, you can hear the birds singing while you enjoy a walk or take breakfast outside. Heel leuk spel om te spelen met de ganse familie, de slimste mens spel.

Leuke quiz om met z,'n allen te spelen. Meer afbeeldingen. Gratis retour en 30 dagen bedenktijd.

Het is soms wel wat discussie over de antwoorden, dat het antwoord eigenlijk niet volledig genoeg was, maar iedereen die het speelt is eigenlijk enthousiast, de slimste mens spel. Wie heeft de beurt en wie mag antwoorden, en dat is ook prettig als je een telefoontje krijgt. Kathleenb Mol 23 januari Ik raad dit product aan. Meer info. Kamers en Bureau.

Beschrijving

De verschillende rondes maken het spel nog leuker en spannender! Aangeboden sinds Vandaag   2. Matige kwaliteit.

Grappig Leuk ontwerp. Pretparktickets en Cadeaubonnen? Gelieve uw selectie te verfijnen. Het is mogelijk om de junior versie van di Terug naar Quiz- en raadspellen. Twee pluspunten: eindeloos speelplezier en goede kwaliteit. Leuk om met z'n tween te doen. Als de puzzel klaar is, wordt deze op de meegeleverde standaard gezet. Voor mezelf gekocht en als cadeau aan een vriend en was onzettend blij :, de slimste mens spel.

Vragen over verzending

Erickske 29 januari Ik raad dit product aan. Alleen zou een reeks nieuwe vragen welkom zijn. JolienM28 29 januari Ik raad dit product aan.

Kleinste windgenerator van de wereld. Gsm's en Smartphones Populairste merken:! Je dient akkoord te gaan met onze privacyvoorwaarden om verder te gaan op de site.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws