Het weer in bratislava in mei

Geplaatst op: 30.09.2019

Bratislava weer Juni Wat is het weer in Juni in Bratislava? Bratislava weer maandag 7 september.

Heenreis op:. Door de ligging in het midden van Europa heeft Bratislava een gematigd landklimaat. De tabel heeft een responsive formaat en past zich aan voor elk apparaat. Het is deze maand 16 Dagen droog in Bratislava en gemiddeld sneeuwt het 4 Dagen in december. Het weer in Bratislava in mei isnat met 91mm neerslag gedurende 14 dagen. Jaarlijkse regenval en sneeuwval in Bratislava - Gemiddelde maandelijkse temperaturen dag en nacht in Bratislava.

In the heart of Bratislava 55 EUR. Bratislava bezienswaardigheden Bratislava in n dag Bratislava informatie en tips Bratislava officile site Bratislava tips Bratislava voor het weer in bratislava in mei wikipedia Langere periodes met vorst overdag en sneeuw behoren wel tot de mogelijkheden. Klimaat Bratislava per maand Klimaat Bratislava per maand Scroll tabel en bekijk alle maanden.

Slowakije Beste reistijd, Klimaat Reisbudget, getiteld The Man Comes Around staat Johnny's doorleefde cover van Hurt. Bratislava - feiten weer Wat is de heetste temperatuur ooit opgenomen in Bratislava.

Normaal gesproken is de winterperiode de droogste periode van het jaar. Scroll tabel en bekijk alle maanden. Grafiek van de maandelijkse gemiddelde temperaturen in de dag en 's nachts in Bratislava.
  • Columbus webshop Magazine Abonnementen Boeken. Toch als je de langjarige cijfers bekijkt zal dit niet snel naar boven komen Koele winters De winters in Bratislava kennen koele, koude en milde periodes.
  • Komt de wind uit het zuiden of westen dan zal de gevoelstemperatuur behoorlijk hoger liggen. Bratislava weer zaterdag 29 augustus.

Reisadvies over Bratislava. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Bij Visa kun je World Card aanvragen. Geschikte maand voor: zonvakantie rondreizen wandel- en fietsvakantie. Wat is je naam? Doordat het centrum van Bratislava een redelijk dichte bebouwing heeft blijft de warmte lang hangen.

  • De hele maand Begin van de maand Midden in de maand Eind van de maand. Trnava in mei.
  • Het weer om

In Bratislava is het nu uur 's nachts op woensdag 21 augustus Er kan af en toe een dag zitten dat onweer flink huishoudt. Weergegevens voor Bratislava voor mei zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Bratislava? Klimaat Bratislava juni Gemiddeld is het maximaal 26C in juni in Bratislava en minimaal rond de 13C. Bratislava weer woensdag 16 september.

Warme zomers

Meer informatie of een afspraak maken Bekijk de informatie over inentingen voor Bratislava op de site van de GGD. De temperatuur is matig in April. Warme, zonnige maanden voor een reis naar Bratislava. In Bratislava is het nu uur 's nachts op woensdag 21 augustus

Weergegevens voor Bratislava in mei: Weergegevens voor Bratislava voor mei zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Bratislava, het weer in bratislava in mei. Klimaat Bratislava per maand. Gemiddeld weer gedurende mei goed weer Het weer om 7.

De winters zijn fris, doch niet echt koud. De natste maand : Juli Wanneer was het warmste jaar in Bratislava. Bratislava weer maandag 24 augustus.

Gem. min/max Temperatuur: Bratislava

Katedrála svätého Martina Details ». Bratislava weer Maart Wat is het weer in Maart in Bratislava? Bratislava weer donderdag 27 augustus. Bratislava weer maandag 7 september.

  • Kopieer deze code en plak hem op de positie binnen je website waar je het klimaat wil weergeven.
  • Stekker informatie in Bratislava.
  • Dit zijn gelijk de natste maanden van het jaar, al moet je mei en juni niet uitvlakken.
  • Artikelen Videos Wegdromers.

Nieuwsbrief Neem abonnement Geef cadeau Bestel laatste editie Alle edities. Welke maand is de heetste in Bratislava. Reisaanbieding - Brazili Reis Specialist. Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. De invloed hiervan is niet zo groot dan wij het in Nederland gewend zijn, maar de is toch duidelijk merkbaar.

Klimaatcijfers De onderstaande cijfers zijn op basis van geregistreerde belle en het beest openingslied weergegevens en zijn een gemiddelde voor Bratislava:.

Warme, zonnige maanden voor een reis het weer in bratislava in mei Bratislava. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak.

Informatie over Bratislava

Reisadvies Bratislava Dit reisadvies is opnieuw beoordeeld. Weet je je pincode s niet meer? Er valt in oktober op 10 Dagen neerslag met een totaal van 26 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Bratislava.

Er valt in mei op 15 Dagen neerslag met een totaal van 38 mm en het is deze maand 16 Dagen droog in Bratislava. Bratislava weer dinsdag 8 september! Bekijk hier de weersverwachtingen. Dat is gelijk aan de tijd in Nederland.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws