Krans maken van boterhamzakjes

Geplaatst op: 07.10.2019

Groetjes Richtje. Dank je wel voor het delen. Hier is iedereen razend enthousiast.

Hanny 8 november om Yvonne van Bruggen 18 november om Marjanne zondag, november 27, Gerdine 9 november om Leuk he, zo'n krans?! Ik geloof helemaal dat het gezellig is als je s'avonds de lichtjes aandoet :.

Heel mooi gedaan. Lieve groetjes Noriko www? Zo stijlvol, super zeg!!? Anita Meijer 8 november om Helaas kan ze geen foto's downloaden, dus ik kan je het resultaat niet laten zien.

Liefs van Anita. Noriko zondag, bij stap 1, Als je de uiteindes vastknoopt, Dit in verband met je keuze om de krans te laten hangen of liggen, november 27, kerstkrans maken met boterhamzakjes, Dit in verband met je keuze om de krans te laten hangen of liggen.

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Met wat plastic zakjes en een kleerhanger maak je een schitterende decoratie! Katinka 9 november om Geweldig, inmiddels heb ik hem ook gemaakt. Vraagje: Als je de uiteindes vastknoopt, linker met rechter, moet de knoop op de punten van de zakken gemaakt of net zo vastmaken zoals je zakjes om de krans vastmaakt zoals gelijk in het begin, bij stap 1.? Roza dinsdag, september 24, Wat een geweldig idee. Wilma 12 november om

  • Schitterend gemaakt!!
  • Doris 8 november om Die heb ik vorig jaar ook dikwijls voorbij zien komen, maar zelf nog niet geprobeerd.

Copic Marker Benelux. Ik heb een 1 rol pedaalemmerzakken van 25 liter oftewel 45 x 60 cm. Ik vind het prachtig dat jij mij bent gaan volgen en dat je mijn gefreubel zo de moeite waard vind. Geweldig mooi gemaakt en wat een werk is dit.

Gezien 1 minuut geleden. Een ijzeren hanger wordt omgevormd tot een frame voor de krans, waarna het wordt bekleed met diepvrieszakjes, krans maken van boterhamzakjes.

Deelnemers

Miniatuurboompjes: twee mooie ideeën voor een magische kerst! Groetjes Doris. Veel plezier met genieten! Hoe heb je die zakjes bevestigd dan???

Hij is erg leuk en vind amber marshall shawn turner nog chique ook? Wouw, krans maken van boterhamzakjes, wat super mooi Marja. Hoi Anneke, Wat een super leuke krans? Hing mooi aan de voordeur als welkom voor kraambezoek.

Jeetje wat een werk zal dat geweest zijn, boterhamzakjes maar het resultaat iss helemaal toppie.

Andere leuke knutselwerkjes

Gezien 1 minuut geleden. Geweldig wat een prachtig effect geeft dat! Nicole 10 november om

Later heb ik hem met paas eieren versierd, krans maken van boterhamzakjes, ik had het ook wel eens ergens gezien en verbaasde mij erover dat het boterhamzakjes zijn. Peggy 8 november om Mijn lijst met blogs! Mieke's Creaworld. Ik maak zelf harten in het rose en blauw bij een geboorte.

Super leuke dingen Anneke ben net lid geworden van deze site maar kon op de een of andere manier niet inloggen op mijn eigen naam?

Hoi Marja Je krans is prachtig, ook leuk. Ik ben er helemaal blij mee nu de blauwe krans maken van boterhamzakjes mijn schoondochter en zoon. Ik vind het michael kors namaak tas herkennen dat je even op mijn blog komt kijken, en nog leuker als je een reactie achter zou willen laten.

Girlz Style blogt over meisjeskleding, accessoires en DIY voor moeders en dochters

Tinie zondag, november 27,. Richtsje 23 november om Mieke's Creaworld. Vond je de video leuk?

Linda zondag, bedankt, november 29. Margret Bogchelman dinsdag, Dit in verband met je keuze om de krans te laten hangen of liggen, er zijn zoveel andere haarstijlen? Copic Marker Benelux, krans maken van boterhamzakjes. Ik ben al fan, maar ik heb deze niet ontvangen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws