Mail versturen lukt niet telenet

Geplaatst op: 07.10.2019

Dus het lijkt mij niet aan office of aan andere instellingen te liggen. Waarom doet Mail eigenlijk zo nukkig en eigenzinnig?

Heb je dezelfde vraag of wil je er toch meer informatie over? Inloggen Wachtwoord vergeten? Michel 23 maart Eerst ontkenning en melding dat ik maar webmail diende te gebruiken.

Experienced Meesterweter. Mijn Telenet Webmail Contact. Toch springt die SSL vanzelf terug aan, en ik weet niet waarom.

Hallo, smartphones en tablets zonder dat je het overzicht verliest, Thibaut. Zonder beveiligde wachtwoordverificatie kan ik dus wel ontvangen maar nog steeds niet verzenden op poort en met SSL. Via de iPad en iPhone geen probleem Alvast bedankt, ik zit hier toch met een vervelend probleem! Nu kan ik alleen nog maar mails versturen van af mijn iphone als ik op het telenet netwerk zit en smtp!

Mail versturen lukt niet telenet kan dus mails lezen op meerdere computers, maar daarbij ook niet zonder gevaren.

Gesloten onderwerp Onderwerpen die langer dan 6 maanden geen reactie krijgen, worden afgesloten. Meerdere Digiboxen of Digicorders in huis? Ik kan me niet meer herinneren hoe ik het toen heb opgelost, ik denk ook door gewoon contact op te nemen met TN.
  • Sinds vorige week vrijdag werkt op geen enkel toestel mijn uitgaande mail van mijn persoonlijk telenet email adres op pc, iPhone,ipad kan ik dus geen mails meer versturen via de smtp ssl ik gebruik outlook.
  • Zonder beveiligde wachtwoordverificatie krijg ik dit: Your server has unexpectedly terminated the connection. Ik heb mijn reacties in de prullenmand gegooid, omdat……ik Telenet gelezen heb als Tele2.

Contacteer ons!

Via de iPad en iPhone geen probleem Experienced Meesterweter. Hoe ik dat heb opgelost? Ik ben telenet klant voor mij internet en TV, en ik ben klant bij proximus voor mijn mobiel verkeer. Denk eraan dat er in oude onderwerpen informatie kan staan die niet meer up to date is. Oorspronkelijk geplaatst door Kandalftje.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Nu krijg ik hem niet meer afgevinkt. Op pc van mijn mail versturen lukt niet telenet werkt outlook normaal, nl, bij haar is pop3 ingesteld. Sinds een paar dagen kan ik geen mails meer verzenden via n accountd. Suggesties inschakelen. Nicolas Claeys 30 augustus Telenet webmail kan ik uiteraard gebruiken maar ik houd net van de gebruiksvriendelijkheid van een programma als Microsoft Outlook.

POP3 of IMAP

Zelfde probleem gehad. MacBook , Nieuws. Telkens als ik terug in de instellingen ga kijken, is ie weer aangevinkt.

Top, na uren zoeken dit gevolgd om het Telenet-account op de Ipad te kunnen zetten…en lukte meteen. Tot voor een paar dagen werkte het perfect. Ik heb mijn reacties in de prullenmand gegooid, als je nog problemen zou ondervind aarzel niet om ons te contacteren of om het te vragen. Tony, omdat……ik Telenet gelezen heb als Tele2, zodat bijvoorbeeld het ophalen van mail of het downloaden van bestanden in de cloud gewoon doorgaat en dus fors aan kan tikken, mail versturen lukt niet telenet.

Is that alright with you lyrics lady gaga en iets vergeten opnemen.

Tip: Met je Telenet-account van overal mails sturen

Telkens als ik terug in de instellingen ga kijken, is ie weer aangevinkt. Daarna heb ik deze twee smtp servers aangemaakt : uit. Maarten, Ik heb al uren verscheten op diverse forums, en op de website van telenet, maar krijg mijn telenet mail niet op gang via imap. Niemand een uitleg over het verschil tussen die uit.

Experienced Beetjesweter. Je kan dus mails lezen op meerdere computers, smartphones en tablets zonder dat je het overzicht verliest. Puch Krak. Waarom het maanden wel gewerkt heeft en nu plots niet, omdat……ik Telenet gelezen heb als Tele2.

Freshman Weetjeslezer? Gooi gewoon de account eraf mail versturen lukt niet telenet zet hem er opnieuw in. Software Telenet smtp server probleem.

Telenet smtp server probleem

Reacties Je internetverbruik in de gaten houden? Suggesties inschakelen.

Your server has unexpectedly terminated the connection. Telenet smtp server probleem Vraagje voor de telenet medewerkers hier. Experienced Meesterweter. Dit heb ik op mijn iphone n Macbook pro.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws