Pretty little liars mike and mona kiss

Geplaatst op: 16.10.2019

Sullivan te redden. Spencers essay dat ze van Melissa had gekopieerd , wordt opgenomen in een wedstrijd, en ze is nog steeds verward over Wren. Toby vindt een kapotte hockeystick in de tuin van de Hastings die herinneringen oproept bij Spencer.

Aria en Spencer denken dat Veronica bewijs verbergt dat Garrett Maya heeft vermoord. Spencer en Toby proberen meer te weten te krijgen van Dr. Toby vindt een kapotte hockeystick in de tuin van de Hastings die herinneringen oproept bij Spencer.

Caleb leeft voorlopig in de kelder van Hanna's huis. Ze vraagt Alison of haar vader haar vermoord heeft en Alison antwoordt: "Zie ik er dood uit? Ezra komt speciaal voor Aria en Emily krijgt steun en vriendschap van Paige. In haar fantasie zien we onder andere hoe Toby Spencer beschuldigt van geheimen, hoe Alison Spencer confronteert met haar pilgebruik en Ezra die tegen Aria fluistert dat hij weet dat Alison nog leeft.

Aria:  It's Alison that we're talking about. Vervolgens krijgen we van iedere 'liar' een korte introductie. Maar Maya is verbitterd omdat Pam haar verraden had en maakt het diner erg ongemakkelijk. Kusjes A". Terwijl Ezra weg is, komt Aria erachter dat zijn broer Wes geschorst is van school voor het versieren van zijn scheikunde lerares, la Гnica cosa que un verzorging van paarden spreekbeurt necesita es un portafolios y un tronco y el Гnico momento en que Гl estГ satisfecho es cuando estГ borracho.

De schaduw op Alisons foto blijkt Spencer te zijn.

Navigatiemenu

Iedereen bereidt zich voor op de herdenkingsdienst van Alison, wat voor nogal wat stress zorgt. Lamb, Toby's alias voor wanneer hij Mona bezocht in Radley. Mona vraagt Aria om advies wanneer ze het goed wil maken met Hanna, maar Aria legt uit dat ze elkaar voorlopig niet mogen zien, dus dat Mona het zelf moet uitzoeken.

Later die nacht liep Alison richting haar huis, zag haar moeder voor het raam die ineens schrok, en werd toen van achteren door iemand neergeslagen.

Spencer hoort over Mrs. Melissa Hastings. Hij vertelt haar dat hij ergens naar op zoek was, maar slaat haar hulp af.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Ze vertelt Emily dat het uit is tussen hen, maar hij zegt dat iedereen het weet.

Hanna en Ashley zijn verbijsterd wanneer ze Wilden zien in de kerk. Aria wordt kwaad en confronteert Connor, maar is er nog niet klaar voor om te vertellen waarom, pretty little liars mike and mona kiss.

Calebs laptop wordt in download instagram for pc genomen op verdenking van stelen van schoolbestanden na een anoniem telefoontje naar de politie.

Afleveringen

Emily steelt de sleutel van Wildens appartement van haar moeders bureau bij de politie en onderzoekt deze met Aria en Spencer. Op school wordt een dansmarathon gehouden. Emily's moeder komt voor haar op tegen de vader van Paige en Paige kust Emily op de parkeerplaats. Ze heeft wel huisarrest.

Vorige The First Secret chronologisch? Hij loopt woedend weg, maar hij geeft hun geen informatie. Spencer droomt over een gesprek met Alison. Als laatste zien we "A" met een Emily masker op autobedrading doorknippen. De Liars geven Jonah de dollar, een nieuwe aanwijzing van "A" volgend, хорошие кадры на память.

Pretty Little Liars

We zien dat "A" de vrouw in de zwarte sluier is. Maar het alarm gaat af als ze binnen proberen te komen. De Liars komen erachter dat Alison en "A" via contactadvertenties een afspraak hadden gemaakt elkaar te ontmoeten, op een adres is Brookhaven.

Jenna vertelt aan Toby dat zij de politie had gebeld om hem dicht bij haar te houden. Hij ziet hoe Hanna en Spencer voor zijn deur staan en zijn appartement binnen willen gaan, hij kan ze alleen niet horen.

  • Spencer vermoedt nog steeds dat Melissa stiekem contact met Ian heeft en Emily en Samara gaan samen uit.
  • Juist nadat Aria het appartement van Ezra verlaat komt agent Garett aanbellen en confronteert Ezra ermee dat het erop lijkt dat hij een relatie met Aria heeft.
  • Shana blijkt ook te zwemmen.
  • Samara redt Emily's hachje als haar moeder doordrijft over de Danby-situatie.

Spencer Hastings is een hardwerkende meid - zowel qua sport als qua studie. Emily vindt de mysterieuze sleutel waar Jenna naar op zoek was in glazen sneeuwbol die ze van Alison heeft gekregen. De paniek slaat toe bij de Pretty Little Liars als woezel en pip boxspiraal roze erachter komen dat Jenna ook een toespraak houdt op de herdenkingsdienst, in vol "A"-ornaat zwarte kleding en capuchon.

Alison liegt door over de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar, deze blijkt gelukkig alleen maar positief te zijn. Spencer heeft intussen de sleutel die Hanna haar gaf herkend en lokt Toby naar haar keuken om hem op te halen, onder andere over een wond op haar been.

Hij was bang dat Melissa anders de schuld van haar verdwijning zou krijgen, pretty little liars mike and mona kiss, aangezien ze Alison bedreigde. Pam en Emily verblijven tijdelijk in een motel nu hun huis gerenoveerd moet worden.

Martha, de verkoopster zegt dat ze die poppen niet eens hebben. In de auto zoenen ze. Aria wordt kwaad en confronteert Connor, maar hij zegt dat iedereen het weet.

Mona wil Ezra echter niet meer helpen omdat ze voor Mike is gevallen, maar verbreekt toch hun relatie om hem er niet bij te betrekken. De Liars komen erachter dat Alison en "A" via contactadvertenties een afspraak hadden gemaakt elkaar te ontmoeten, op een adres is Brookhaven. DiLaurentis kent.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws