Video knippen en plakken online

Geplaatst op: 15.10.2019

Als u de pijl met twee punten ziet, sleept u deze naar het nieuwe beginpunt voor het fragment. Probeer het gratis Kopen Meer informatie over de Windows-versie.

U kunt de Doorsturen verschuiven en Naar achteren verschuiven knoppen naar de locatie voor een markering verfijnen. Het is flexibeler omdat u de keuze hebt om de geavanceerde of eenvoudige modus van de editor te gebruiken. Als u de pijl met twee punten ziet, sleept u deze naar het nieuwe beginpunt voor het fragment.

In principe werkt het op zeer hoge snelheden; Het is makkelijk te gebruiken en heeft ondersteuning voor meerdere videoformaten. Wanneer u de tweepuntige pijl ziet, sleept u deze naar een nieuw eindpunt voor de video. Bij Movavi weten we hoe we dat aan moeten pakken.

Laatst bijgewerkt op. Vertrek niet zonder je download. Daarnaast beschikt het ook over uitgebreide video-bewerkingsmogelijkheden. Lees meer? Your review for Free Video Editor. Deze functie is alleen beschikbaar voor Office   abonnees op Mac OS.

Niet huilen over het missen van uw favoriete videosnijder wanneer de volgende vijf in de markt staan en klaar zijn voor uw overweging:. Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Het ondersteunt het omzetten van verschillende videoformaten aan een wijde reeks aan video- en audioformaten.

Deel 2: De 5 Beste Gratis Online Video Snijders

Klik op het lint onder Hulpmiddelen voor video op het tabblad Afspelen op Video knippen. Cons: - reageert slecht Meer review geplaatst op21 oktober Was deze informatie nuttig? Pros: Simpel. Dit programma is zo leuk om mee te werken!! In dit voorbeeld is het einde van de video verwijderd, zodat de eindtijd nu is.

Heel goed, video knippen en plakken online. Your review for Free Video Editor. Werkt slecht dit programma dus niet downloaden. Voer een geldig email adres in. Cons: - reageert slecht Meer review geplaatst op21 oktober Opmerking:  We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden? Sleep deze naar links, zoals al is gedaan in de afbeelding hieronder, wie heeft er niet al eens over gedroomd.

Hoe kunt u een video inkorten

Free Video Editor noemt zichzelf een tool voor videobewerking, maar dat gaat ons te ver. Voer in het dialoogvenster Video bijsnijden een of meer van de volgende handelingen uit:. Voor meer informatie over het invoegen en afspelen van video's, raadpleegt u: Een videobestand invoegen en afspelen vanaf uw computer Een muziekclip of geluidsfragment bijsnijden Selecteer de audioclip op de dia.

Dit doe je trouwens wel in je moedertaal, die je selecteert in het bescheiden optiemenu. Verzenden Reactie annuleren. Het enige wat nodig hebt is het website adres en het formaat waarin u het wilt downloaden. Bedankt voor uw feedback. Als eerste nieuwe functies krijgen!

Misschien vind je dit ook interessant

Daarnaast beschikt het ook over uitgebreide video-bewerkingsmogelijkheden. Naast de aanvullende basiswerkzaamheden zoals het samenvoegen en opsnijden, kunt u ook watermerken aan uw videobestand toevoegen. Voer hier uw beoordeling in!

Selecteer het bestand dat u wilt bijsnijden zodra het venster verschijnt. Voer in het dialoogvenster Video bijsnijden een of meer van de volgende bewerkingen omslagpunt diesel of benzine rijden Als u wilt het begin van de illustratie knippen, klikt u op het beginpunt weergegeven in de onderstaande afbeelding als een groene markering, zeker langs de kustgebieden.

Klik vervolgens op het Schaar pictogram? U geeft aan waar u het geluidsfragment wilt inkorten door in het venster Audio knippen op de knop Afspelen te klikken. Belangrijkste kenmerken: Deze gratis video snijder en bewerker heeft een geavanceerd bestandsbeheer waarmee u videobestanden kunt downloaden en uploaden naar video knippen en plakken online online sites.

Het grootste voordeel van Pixorial is dat u van muziek tracks kunt genieten die royalty-vrij zijn. Het grootste voordeel van het gebruik van deze videobewerker is de eenvoudige interface die wordt geleverd met gebruikersvriendelijkheid voor het snijden van video's, video knippen en plakken online.

Bedankt voor uw feedback.

Een vergelijking van de twee versies zal zeer minimale verschillen onthullen in termen van eigenschappen en voordelen. Free Video Editor is een handig gratis instrument voor het bijknippen van videomateriaal. Daarnaast beschikt het ook over uitgebreide video-bewerkingsmogelijkheden.

Uw video wordt in twee delen gesplitst. Vertrek niet zonder je download. U kunt de Doorsturen verschuiven en Naar video knippen en plakken online verschuiven knoppen naar de locatie voor een markering verfijnen. Om de video in twee delen te splitsen klikt u eerst op de video op de tijdlijn en verplaatst u het rode markeringsteken naar het punt in de video waar u deze wilt knippen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws