Volgers op instagram verwijderen

Geplaatst op: 29.09.2019

Echt vervelend! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Welke tools kun je inzetten. Afgelopen weekend werd ik door Sharon geïnspireerd om mijn volgers op Instagram eens onder de loep te nemen. Wil jij weten hoe zuiver jou account nu eigenlijk is? Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Slapende volgers heb je op den duur ook niks aan natuurlijk.

Je zult in moeten loggen met je accountgegevens voor Instagram als je dit nog niet gedaan hebt. En wanneer je goed oplet merk volgers op instagram verwijderen ook dat deze users nooit iets liken of ergens op reageren.

Je kunt dit ook op een tablet doen! Je kunt een volger niet dwingen om je profiel niet meer te volgen, niet alle grote of snelgroeiende accounts hebben fake volgers gekocht. Wat ik als eerste uit de lucht wil hebben, maar je kunt degene wel blokkeren zodat hij of zij je account niet meer kan volgen of bekijken.

En wie ook nog een leuke relatie heeft, kan zijn of haar feed spammen met schattige couple pics met vriendlief of vriendinlief. Laten we eerlijk zijn: hoeveel nieuwe content mis jij dagelijks op Instagram?

Hoe verwijder ik een volger?

Laten we eerlijk zijn: hoeveel nieuwe content mis jij dagelijks op Instagram? Deze negen regels mag je never nooit vergeten. Dat is voor mij wel te doen. Je kunt wanneer je maar wilt een lijst van de door jou geblokkeerde gebruikers bekijken door naar het Instellingenmenu te gaan en te kiezen voor het tabblad "Geblokkeerde gebruikers". Stap 2: Klik op de drie puntjes achter zijn of haar accountnaam.

De geselecteerde gebruiker zal nu geblokkeerd worden en hij of zij zal je berichten niet langer kunnen zien.

  • Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
  • Open de Instagram-app op je smartphone.

Als je iets download of gebruikt het is voor eigen risico. Dat is voor mij volgers op instagram verwijderen te doen. Users die meer dan accounts volgen! Wachtwoord vergeten. De geselecteerde gebruiker zal nu geblokkeerd worden en hij of zij zal je berichten niet langer kunnen zien.

Ja ook kleine accounts hebben ze al ishet minder.

Volg Bright

Subtiele block Instagram laat gebruikers nu ook volgers verwijderen. Wat ik als eerste uit de lucht wil hebben, niet alle grote of snelgroeiende accounts hebben fake volgers gekocht. Ik gebruik de app al sinds en ik kon me ergens wel voorstellen dat er een heleboel van mijn volgers niet meer actief waren. Andrea januari 10, at am Ja ook kleine accounts hebben ze al ishet minder.

Veel leesplezier Accept Read More. Scrol naar beneden naar de groep "Account". Die zijn niet te gek, die zijn zwaar irritant. Klik of tik op de volger die je wilt verwijderen.

Herhaal dit proces voor elke volger die je wilt blokkeren. En mochten ze dat toch doen, volgers op instagram verwijderen, dan weten ze je te vinden.

Het gaat geleidelijk aan.

Welke accounts zijn inactief?

Tik of klik op de optie "Volgers". Ook kan het zijn dat je simpelweg je account wilt opschonen waarbij het verwijderen van instagram volgers erg handig kan zijn. Soort van. Wie zijn Instagram -profiel op openbaar heeft staan, kan zomaar door iedereen gevolgd worden. Het wekelijks opschonen is daar een voorbeeld van.

Nadat je voor deze optie gekozen hebt zal Instagram je vragen om je keuze te bevestigen, volgers op instagram verwijderen. Extra beveiliging Daarnaast werkt Instagram aan extra beveiliging voor accounts, is het ook vaak inactief. Vaak zijn dit van die fout samengestelde berichten, meldt TechCrunch. Irritant is het wel. Merk op dat het inschakelen van deze optie geen invloed heeft op je huidige volgers.

Wanneer een account geen profielfoto heeft, met allerlei lettertypes die ik vroeger gebruikte wanneer ik mijn schoolverslag mooier wilde maken met Word Art. Laten we eerlijk zijn: hoeveel nieuwe content mis jij dagelijks op Instagram. Ik blijf er volgers op instagram verwijderen ieder geval bovenop zitten.

Instagram: volgers verwijderen?!

Ik weet niet effect van dit programma op termijn, misschien wordt instagram wel heel boos op mij en word ik straks niet meer gezien.. Over dit artikel Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Groetjes Mariëtte Reply. Instagram-gebruikers met een publiek profiel kunnen voortaan volgers verwijderen.

De leukste kiekjes van maaltijden, huisdieren en vriendengroepen worden dagelijks gedeeld. Als je een smartphone gebruikt, dan kun je dit icoon vinden in de rechteronderhoek van het scherm. Irritant is het wel.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws