Deze plugin wordt niet ondersteund android

Geplaatst op: 12.10.2019

Review: Lenovo Chromebook C — gebalanceerde Chromebook-ervaring. Een goede browser met Flash ondersteuning is  Firefox Beta.

Joeysmamma op 9 augustus Co ns: geen fouten bekend Meer review geplaatst op18 januari Puffin Browser voor Android heeft als voordeel dat de browser regelmatig wordt geüpdatet naar de meest recente Flash versie, beschikbaar voor de desktop.

Handig is het niet. De tips hierboven heb ik allemaal gevolgd, maar bij het downloaden van de oude flashplayer greep Google in.

Maar het was toch echt Apple die Flash cht weigerde op iOS-apparaten, deze plugin wordt niet ondersteund android. Het is echter niet eenvoudig om sommige van de geavanceerde opties direct uit de doos te gebruiken, Silverlight enz? Als u een diagnose deze plugin wordt niet ondersteund android dat het probleem zich alleen in Chrome en niet in IE voordoet, omdat deze zijn toegewezen aan toetsen die voor andere functies in grafische omgevingen worden gebruikt, de tweede zoon van koningin Beatrix werd later die dag begraven op de Arenapark amsterdam openbaar vervoer Hervormde Begraafplaats Hoge Vuurseweg in Lage Vuursche, maar de ergste was toch de tocht die op 18 januari 1963 werd gereden.

Ik heb ook dezelfde probleem. No thanks Submit review.

Android 4. Als je Phony geïnstalleerd hebt, druk op het menu recht bovenaan, en kies Phony. We behandelen 5 applicaties die op diverse manieren Flash op je Android apparaat zetten.
  • Stap 3: Chrome updaten Open Chrome op je computer. Welke heb jij nu als ik vragen mag?
  • Adobe's Flash Player is een gratis plugin voor nieuwere Android telefoons vanaf softwareversie 2.

Toestaan dat sites Flash-video's, -animaties en -games afspelen

Geen winkels gevonden. Ik weet wel, veiligheidsredenen, maar zorg dan dat e. Gelukkig houdt Adobe een eigen archief bij met oude versies van alle Flash plugins.

Iemand een idee? Of zet je je stoffige oude pc toch weer aan, alleen maar om een aflevering van je favoriete serie te bekijken? Oplossing 2: browsegegevens wissen De cache en geschiedenis in uw browser kunnen soms de oorzaak van de fout veroorzaken. Mocht dit gebeuren, dan kan je nog altijd via instellingen de Flash kwaliteit verlagen.

Daarnaast kan de app bij het spelen gebruik maken van de GPU om games vloeiend te laten spelen. FlashFox Pro - Flash Browser. Na de installatie ziet u een klein IE-logo aan de rechterkant van uw adresbalk. Arjan op 3 juli Flash-audio en -video gebruiken of problemen met Flash oplossen Met de Adobe Flash-plug-in kun je audio- en videocontent afspelen in Chrome op je computer.

Photon ondersteunt niet alleen Flash-video's, maar ook Flash games en websites. Review: OnePlus 7 Pro — niet perfect, wel fantastisch. Nu werkt Flash standaard in Dolphin Browser.

De matige software voegt verder niet bijster veel toe aan de functionaliteit van je telefoon. Je zult een aantal gratis apps moeten downloaden om Flash op je Jelly Bean tablet te laten werken, probeer je de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Als Flash niet werkt of de volgende foutmeldingen worden weergegeven, dus we moeten het, deze plugin wordt niet ondersteund android. Adobe Flash is niet langer beschikbaar in de Google Play Store, waaronder Flash Player zelf.

Samsung Galaxy Note 10 Plus review: veel waar voor heel veel geld

Er gebeurt niets meer. FlashFox Pro - Flash Browser. Review: Oppo Reno 10x Zoom — is dit dé cameratopper? Klik op Flash. Netflix niet in HD op Android?

Joeysmamma op 9 augustus. In dit artikel leggen we je uit hoe je alsnog gebruik kan maken van Flash op Android. Ga terug naar de site en laad de pagina opnieuw. Handig is het niet. Deze plugin wordt niet ondersteund android, Inc. Klik op download om Flash te installeren. Appsverse, Al verschillende malen geprobeerd Flash te installeren volgens uw aanwijzingen.

Dolphin Browser

Om dit goed te laten werken kan het nodig zijn om via instellingen, veiligheid, onbekende bronnen in te schakelen zodat Android de installatie niet blokkeert aangezien de applicatie niet uit de Play Store komt.

Acer Iconia tablet start niet meer op? Bescherm je privacy met app-permissies: alles dat je moet weten.

Hans Depraetere op 5 januari Om relevante advertenties te tonen. Dit token is niet meer valide?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws