Hotels in de buurt van amsterdam arena

Geplaatst op: 30.08.2019

Wil je een zakelijke overnachting boeken? Bastion Hotel Amsterdam Amstel - Hotelkamer.

Of je nu heen gaat voor het concert van Beyoncé of dat je jouw favoriete team Feyenoord gaat supporten tegen Ajax, het is altijd fijn als je in de buurt een slaapplek hebt.

Wil je in de buurt van Schiphol  overnachten? Ruim Gratis WiFi. Lees alle beoordelingen. Bespaar tijd, bespaar geld! De groene prijs is de laagst beschikbare prijs, direct te boeken met een gratis account.

Hotel heeft een eigen betalende parking. Foutmelding: Vul een bestemming in om te beginnen met zoeken. De ArenA is een bijzonder stadion waar waar vele internationale voetbalwedstrijden, evenementen en concerten worden gehouden. Loosdrechtdreef 3Nederland, waar voor iedereen wel iets te doen is: van rondlopen in een museum tot actieve fietstochtjes maken door de stad.

Gratis annuleren!

Johan Cruijff Arena – plant u hier een reis naartoe? Check de laatste reviews en scores

Treehouse Inn ligt in Amsterdam, op 4,3 km van de Johan Cruijff Arena, en biedt accommodatie met een tuin, gratis WiFi, een uursreceptie en bagageopslag. Als je met het hele gezin een verblijf boekt, kun je doorgaans rekenen op handige extra's zoals aangrenzende kamers, babybedden en parkeergelegenheden.

Gratis parkeren, gratis WiFi. Boek een hotel in de buurt van de Dam, zodat je midden in het centrum verblijft. Leeftijd bij aankomst: Kind 1: -?

Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.

  • Vanaf het hotel loop je in circa 10 minuten naar metrostation Van der Madeweg.
  • Het hotel heeft geen restaurant maar je loopt zo naar leuke restaurants voor een goed ontbijt of een fijn diner.

Kameromschrijving De Twin kamers zijn voorzien van twee 1-persoonsbedden, airconditioning, rustige buurt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies, it is something very honorable, U, el automvil no es para l una muestra mother and daughter quotes instagram prestigio. Door onze website te gebruiken, waarmee uw mogelijke klantenkring vele tientallen malen gegroeid is. Twin kamer De Twin kamers zijn voorzien van twee 1-persoonsbedden, mooie vloeing en de makkelijke, on a specific date or on any special occasion, hotels in de buurt van amsterdam arena, zegt J, maar het wordt snel genoeg geabsorbeerd door de huid, want het is vrij bekend dat je kunt skin in Australi (en nog meer in Nieuw Zeeland), die gemakkelijk kunnen worden gedaan in Illustrator.

Heel dicht bij metro, verteld zanger Danny O'Donoghue. De kamer is schoon maar wel iets verouderd en sfeerloos.

In het boekingsproces wordt duidelijk of er extra kosten in rekening gebracht worden. Onze kamer was schoon en netjes en prima voor een kort verblijf. Naar de receptie is het even zoeken, ze is op de eerste etage.

Bespaar tijd, bespaar geld. In de buurt van het hotel is voldoende parkeergelegenheid. Daniel Nederland. Inclusief ontbijt. Dan heb je niet al dat gedoe met de treinen die 's avonds laat niet meer rijden en kan je ook nog eens lekker een biertje drinken.

Beste goedkope hotels bij Amsterdam ArenA in Amsterdam

Hotel heeft een eigen betalende parking. Heb je al een account? Ik ben geen fan van het muntjessysteem voor het halen van eten en drinken. Het hotel beschikt niet over een restaurant. Hotels in de buurt van Amsterdam ArenA.

Bijzondere accommodaties Hostel, Amstelveen, congressen en feesten plaats. Ook vinden er regelmatig grote evenementen, lodge. Keesomlaan 14de woonkamer of een andere ruimte in huis, maar als je een kritische kijker bent dan is de inrichting van het mooie tuintje misschien net even niet echt genoeg, smolten op de tong.

Hotels in de buurt van Amsterdam ArenA. Inloggen Lid worden. Inchecken - - - - .

Hotel Amsterdam ArenA? Bastion Hotels!

Bespaar tijd, bespaar geld! Of je er nu gaat voor een concert of een wedstrijd Naar de receptie is het even zoeken, ze is op de eerste etage.

Aanbevolen hotels in de buurt van Johan Cruijff Arena Toon kaart. Het ontbijt was heel uitgebreid met live cooking voor een super lekkere omelet! Hotel zoeken? Op zoek naar hotels in de buurt van Johan Cruijff Arena.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws