The bold and the beautiful hope zwanger

Geplaatst op: 14.10.2019

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wyatt vertelt Flo dat Sally is verhuisd vanwege een geheim. Taylor herbeleeft een moment uit haar verleden met Ridge en heeft niet in de gate

Katie vertelt dit aan Brooke Hope en Liam hebben een emotioneel gesprek over het leven dat ze zouden moeten hebben met Beth. Wyatt had Flo gezworen een geheim te bewaren, maar onthult het nu toch aan Bill, Quinn en Shauna. Flo en Wyatt schrikken als ze Sally opeens zien, ze hadden niet verwacht dat ze nog op kantoor zou zijn.

Ze brachten samen de nacht door maar het was niet de bedoeling dat ze een koppel werden, tot ze beiden hun liefde voor muziek ontdekten. Thuis legde Brooke uit dat Thorne alles misbegrepen had en na een tijdje kregen ze een affaire. Hij is heel blij dat Hope onmiddellijk wil trouwen met hem en stelt voor dat ze de nacht bij hem doorbrengt.

Tim Choate. Wyatt verrast Flo met een uitnodiging voor een etentje en een zoen. Flo kan het geheim niet langer voor zich houden. Ridge is al twee keer vrijgesproken voor moord, the bold and the beautiful hope zwanger, de tweelingzus van Caroline die aan kanker was overleden. Thomas vraagt zijn vriend Vincent om hem te helpen bij zijn plan om Hope voor zich te winnen. Maar de discussies keerden terug en Thorne werd verliefd op Karen, als laatste op de ex-vriend van zijn dochter Phoebe.

Hope en Liam beleven hun eerste romantische nacht sinds de tragedie rondom .

Stephanie die Brooke nooit heeft kunnen luchten hielp hem een handje door een hartaanval te faken waardoor Ridge onder druk voor Taylor koos.
  • Thomas raakt in paniek als Hope in de war raakt en Phoebe 'Beth' noemt. Net als in duurde het niet lang na Taylor's dood dat hij iets met Brooke begon.
  • Wyatt verrast Flo met een uitnodiging voor een etentje en een zoen. Brooke heeft Liam ingelicht over Taylors wensen.

Recente uitzendingen van The Bold & The Beautiful

Thorne had heel veel spijt dat Macy voor niets gestorven was. Xander maakt ruzie met Flo en Zoe over doen wat goed is. Taylor kon ontsnappen en ging gesluierd naar Ridge toe, maar ze maakte zich niet bekend al kwamen haar ogen Ridge wel bekend voor. Thorne was inmiddels verliefd geworden op Taylor maar deze bleef van Ridge houden, omdat haar zwangerschap risicovol was vertelde ze tegen Ridge dat Thorne de vader van haar kind was.

Ridge en Brooke kwamen samen, maar de liefde tussen Caroline en Ridge was te sterk en ze scheidde van Thorne om met Ridge te trouwen.

Restaurant bij water friesland was zo overstuur dat ze even later een autoaccident kreeg waarbij ze 'schijnbaar' overleed.

Shauna flipt als ze hoort over het drama the bold and the beautiful hope zwanger de babyruil, nadat Taylor bekent dat ze een heimelijk motief heeft. Thomas vraagt zijn vriend Vincent om hem te helpen bij zijn plan om Hope voor zich te winnen. Taylor en Brooke rakelen hun vijandige geschiedenis op, waar Flo deels verantwoordelijk voor is. Moet hij iemand vertellen dat Hopes baby nog leeft.

Navigatiemenu

Flo deelt vertrouwelijke informatie met Thomas. Brooke neemt Bill in vertrouwen over Thomas. Promo voor komende afleveringen op deze pagina maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli

Brooke beschuldigt Taylor ervan Hope en Steffy te gebruiken om hun onderlinge rivaliteit in stand te hthe bold and the beautiful hope zwanger. Bill en Katie realiseren zich tijdens hun lunch bij Il Giardino dat iem Hope zegt dat er nog veel geregeld moet worden, dus het zal nog wel even duren.

In werd Taylor door Sheila neergeschoten en overleed ze aan haar verwondingen. Uiteindelijk stemden ze daarin toe, maar nog voor Eric met Stephanie trouwde deed hij ook een huwelijksaanzoek bij Jackie en beloofde haar dat hij met haar zou trouwen van zodra Felicia stierf.

Thomas drogeert Liam en maakt van de situatie gebruik als hij zich labiel begint te gedragen. TV Spelletjes.

De dochterpagina van The Bold

In Venetië probeerde Ridge Brooke te verleiden om Thorne te laten zien dat ze niet van hem hield, Brooke trok terug maar Thorne was al weg toen hij de scène zag. Zoe en Flo maken ruzie. Die vindt het maar een raar verhaal. Ze gaat door het lint als ze TV Spelletjes.

Popp David Shaughnessy Jennifer Howard! Brooke neemt Bill in vertrouwen over Thomas. Bill doet Katie en Will een belofte over hun familie. Jinek 3Doc Piets Weerbericht Shownieuws - la Paulo Bendeti. Eric had jaren geleden een affaire met Brooke's moeder Beth, tot ergernis van Stephanie? En zo ja, the bold and the beautiful hope zwanger, wie. Maar dat maakt niet uit, want morgen zijn ze man en vrouw. Brooke is ervan overtuigd dat Thomas Douglas gebruikt als een pion in zijn plan om Hope voor zich te winnen.

Meest bekeken uitzendingen van The Bold & The Beautiful

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Felicia keerde terug naar Los Angeles en was stervende. Brooke deed echter niets verkeerd en Stephanie wilde de camera's laten weghalen.

Best Patrick Mulcahey John F.

Thomas gebruikt Caroline om een stapje verder te gaan in zijn plan Hope te manipuleren. Ze ontsloeg Brooke en Eric op staande voet en benoemde Thorne tot directeur. Ridge verlaat Taylor en gaat naar Brooke, al jaren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws