Excursie playa del carmen naar belize

Geplaatst op: 07.10.2019

In de avond vind je in de buurt van de Maya rotonde diverse kraampjes, waar je vooral handgemaakte producten zoals sierraden en schilderijen kunt kopen, vinden. Tulum is de enige Maya tempel welke direct aan zee is gelegen op een rotspartij 15 meter boven de Caribische Zee.

Het park is gesitueerd rondom een natuurlijke inham en een lagune, waarbij zout water van zee met zoet water afkomstig uit het onderaardse rivierenstelsel vermengd wordt.

Na je bezoek fris je je nog even in je kamer op. Let op apen, vogels en vlinders tijdens een wandeling door de jungle op Xcaret en neem rondleidingen door de oude archeologische vindplaatsen van de Maya's.

Bekijk meer rondreizen Mexico». Vakantie- en seizoensreizen.

Filteren Sluiten. Carla Fens. Uw persoonlijke gids neemt u mee naar Tlatelolco, een afgegraven Azteekse zone. Je kunt hier zwemmen, een prachtig boottochtje van een kwartier maken en allerlei dieren bekijken zoals spinapen en jaguars. We plannen de tour dan ook in de morgen, zodat je op tijd weer in Panajachel bent.

Toegangskaarten voor attracties.

Great Maya Reef

All-inclusive dagtour ontmoeting met walvishaaien vanuit Riviera Maya Ruïne aan het palmenstrand. Xcaret-tour vanuit Cancún en Riviera Maya De kinderkopstraatjes van Campeche zijn zonder twijfel de schoonste van heel Mexico. Voor palmenstranden moet je naar Playacar, waar voor de Riu hotels een deel van het strand vol staat met palmen.

Onze favoriete slaapplekken tijdens "Maya route individueel". Dagtrips en excursies.

Bij de slagboom staat de shuttle rond uur klaar om je terug te brengen naar Flores, waar je om uur precies op tijd terug bent voor de zonsondergang. Wil je meer weten over reizen naar Mexico. We houden van cookies en niet alleen OREO cookies. Vanaf de busterminal vertrekt de bus waarmee je in de loop van de excursie playa del carmen naar belize in Campeche aankomt? Flexibele Gratis annuleren. Na een drukke dag kunt u uzelf opfrissen in het water van de Ik Kil cenote en genieten van een heerlijk buffet.

Een paradijs voor snorkel- en duikliefhebbers.

Guatemala en Belize

Dok naar een privéstrandclub voor een heerlijke lunchbuffet en nog meer rust. Catamarancruise sightseeing, snorkelen en dansen vanuit Cancun Aan het einde van de dag ben je weer terug in Palenque. Bezoek het heiligdom van Guadalupe, een populaire katholieke bedevaartsplaats, en kijk naar een mantel waarvan wordt gezegd dat hij een afbeelding van de maagd Maria heeft ingeprent.

Bezoek Xcaret, het ecologisch en archeologisch park van Mexico. Andere watersporten. Jeeptour Net als op zoveel zonbestemmingen kun je ook hier in Yucatan een jeeptour doen. Bij Puerto Moreles ligt de kleinschalige dierentuin Crococun.

Zwemmen met dolfijnen.

Ochtendtour Teotihuacán met een privé-archeoloog en likeurproeverij Reizen naar Playa del Carmen. Cenote Jardín del Eden. Met deze privétour van 6 uur vermijd je de grote reisgroepen en leer je de bezienswaardigheden van Mexico-Stad kennen in het gezelschap van alleen je familie en vrienden. Alle bezienswaardigheden.

Filteren Sluiten. Spring op je eigen ATV of fiets mee met excursie playa del carmen naar belize chauffeur en ga naar een cenote, winkelen en een open bar - verwen uzelf met deze zeilcruise naar Isla Mujeres vanuit Cancun, waar je een verfrissende duik kunt nemen. Spaanse lessen. Strandtijd, Rondo en Pinot Noir, werd er dit maal gekozen voor de 3 gangen strategie. Transfers en wegtransport.

Een lokale Maya-lunch is inbegrepen. In Xel-Ha kun je vooral snorkelen en duiken. Aktun Chen staat op de 3e plaats van National Geographic top 10 ondergrondse wandelplaatsen ter wereld. Oaxaca Het culturele hart van Mexico.

Jouw droomreis is zo goed als klaar...

Met veel versierde afbeeldingen, krullen en franjes, vonden wij dit een van de mooiste Maya ruïnes. Stranden en natuur Playa del Carmen is een uitstekende bestemming voor de echte rustzoekers. Zo genoemd, omdat het eiland er op die plek door een orkaan in tweeën werd gespleten.

Echt echt mexicaans eten is moeilijk te vinden in Playa del Carmen. Wanneer je bij de grens aankomt neem je zelf je bagage mee naar de andere kant, waar het transferbusje weer op je staat te wachten om je excursie playa del carmen naar belize te brengen. Je beoordeling is opgeslagen en je kunt hem hier bekijken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws