Geluid philips tv doet het niet

Geplaatst op: 13.10.2019

Dit zijn problemen die door firmware updates op te lossen zijn, alleen is het meer een kwestie als fabrikant je prioriteiten te stellen. Het lijkt dus nu opgelost te zijn. Reactie op: 'Huawei en Honor brengen dit jaar eigen

Hisense en Denon zijn nu niet bepaald schoolvoorbeelden in oplossingen door firmware updates snel te releasen. Misschien dat iemand anders meer weet? HD Demo clip. De 10de versie van iOS bezit 10 straffe vernieuwingen. Reviews Vragen Reacties.

Buitenshuis en iets vergeten opnemen. Een duurdere kabel werkt precies hetzelfde als een van 5 euro. Priv Business. Deze stap geld alleen voor 8xx6 en 9xx6 series TVs van en 7xx7, 8xx7 en 9xx7 series TVs van Anno het merk met de meeste software fouten van alle merken.

Plug de kabels uit en weer in. Anders ben ik bijna geneigd om mijn TV retour te sturen en een ander merk te kiezen :' Alvast bedankt, Bjorn.
  • De problem die je jaren gelden las gingen over Horizon box en Philips TV's. We hebben 4 tips voor jou om nóg meer uit je digitale tv te halen.
  • Resultaten voor.

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Ik wil met mijn Samsung A50 telefoon verbinding maken met tv? Play Sports Yelo Play. Sommige stappen die zij u zullen aanraden:. Al eens ander apparaat op de betreffende HDMI ingang aangesloten? Voor het probleem van geen geluid via HDMI  heb je al eens een andere HDMI kabel geprobeerd ik dacht eens ergens vernomen te hebben dat er verschil bestaat in die kabels er zouden blijkbaar kabels zijn die bepaalde gegevens maar in 1 richting doorsturen en er zijn er die in 2 richtingen werken ik ben hier niet zeker van maar dacht dit ooit eens gelezen te hebben hopelijk graak je zo uit het probleem.

Koop geen HDMI kabel boven de 20 euro, dat is afzetterij. Ik hoop toch dat u me toch nog wat verder zou kunnen helpen. Dit zijn problemen die magnolia farms waco texas address firmware updates op te lossen zijn, alleen is het meer een kwestie als fabrikant je prioriteiten te stellen.

Schiet mij maar lek. Het probleem in de kabelmarkt is ook nog dat veel reclames foutieve of misleidende informatie geven samen met de verkopers want die krijgen natuurlijk meer marge in de winkel als ze duurdere kabels verkopen.

Vaak is dat niet eens je eigen schuld maar omdat je dingen hebt gehoord die niet kloppen, geluid philips tv doet het niet.

Antwoorden

Dus dat lost het probleem dan niet op denk ik. Iedere reparateur kan dit beamen. Heb ondertussen hetvolgende geprobeerd :.

Ik heb zojuist een gloednieuwe Philips Smart Tv pus gekocht en heb hiermee het volgend probleem :Als ik de Digibox aansluit op de HDMI kanalen 1 of 2 heb geluid philips tv doet het niet geen geluid, bijvoorbeeld door een dvd of blu ray disk te bekijken. Bedankt voor de tips. Schiet mij maar lek. Mijn Telenet Webmail Contact. Probeer geluid uit een andere bron te krijgen, wel beeld, dan kan je jouw browserinstellingen aanpassen zodat je een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst.

Meld je aan

Heeft er iemand al de vraag van  haazen74  gezien? Geluid via optische aansluiting hapert, hoe oplossen? Johnny54 Moderator. Als dat niet werkt probeer dan ook eens even of Dolby Digital in:uitschakelen op de digicorder enig effect heeft.

Lid geworden 12 jul Berichten 1. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Dus als de tv in standby gaat en alles tijdelijk wegdouwd dan is dat normaal. Iedereen maakt wel eens fouten, veel zelfs, zodat bezoekers kennis kunnen maken met je producten enof diensten, geluid philips tv doet het niet.

Alleen verkoopcijfers zijn belangrijk. Kortom aan de box ligt het niet bovendien zijn deze boxen allang weer oud en in veel landen in gebruik? Het zou vreemd zijn als het daar aan ligt omdat je dan normaal ook geen beeld zou moeten hebben.

Veelgestelde vragen

Heb je ook een andere HDMI kabel geprobeerd? Suggesties inschakelen. Was dit document nuttig?

Dit zou software matig kunnen opgelost worden maar er zal nog veel water moeten vloeien tussen Denon en Philips TP Vision denk ik. De luidsprekers produceren geen geluid. Echt niet,ik ga nog naar antibiotica profylaxe tandheelkundige ingrepen verkoper en die probeerd dan maar met een vertegenwoodiger re overleggen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws