Logo doorzichtig maken photoshop

Geplaatst op: 13.10.2019

Het zal er ongeveer uitzien zoals dit:. U kunt het beste met nul of een kleine waarde beginnen om te voorkomen dat details te veel vervagen. Kijk naar het deelvenster Lagen of naar de tab Lagen in het eigenschappenpaneel deze staat standaard open.

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. Nicole21 Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Onnen Ja met dat probleem zat ik ook al een beetje..

Opmerking: Als u Afbeelding met structuur of Voorgrond forceren hebt geselecteerd, kunt u niet het volledige object markeren.

Vervolgens gaan we de selectie omkeren. Nicole21 Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Onnen Hoe kan ik die dan het beste maken? Dit maakt van onze achtergrondlaag een gewone, dus een niet vergrendelde laag 2.

Optioneel Verbeter de extractie door gebruik te maken van een van de volgende opties:, logo doorzichtig maken photoshop. Slim markeren. Door deze foto in te voegen in een Word-bestand kan je er een label mee maken zonder dat er een wit kadertje achter de tafels door elkaar oefenen online staat.

Kies het alfakanaal in het menu Kanaal om de markering te kunnen baseren op een selectie die in een alfakanaal is opgeslagen. Ticketstatus controleren.

Wat kunnen we voor je doen?

Er zal een menu verschijnen dat vraagt waar je je afbeelding wil bewaren. Stap 6: Nu ga je je foto opslaan op een manier waarop de transparante achtergrond blijft. Slim markeren. Lightroom 3. Als je deze al eens hebt geselecteerd, kan je op L drukken  als sneltoets.

  • Hiermee kunt u de markering precies op de rand houden en wordt een markering toegepast die precies breed genoeg is om de rand te bedekken, ongeacht de geselecteerde penseelgrootte. Startpagina oplossing Algemeen How to handleidingen.
  • Druk op 'OK' om in te stemmen met het gebruik hiervan.

Gerelateerde artikelen. Opmerking: Gebruik de tool Zoomen of Handje om de weergave naar wens aan te passen. Dit zal onze selectie met twee pixels verkleinen. Waarschuwingen Wanneer je transparantie toevoegt in Photoshop met behulp van een van de transparantie opties, wordt de transparantie niet meegenomen wanneer je het bestand opslaat in JPEG formaat.

Woont in het gezellige Tilburg en fotografeert in haar vrije tijd voornamelijk in het theater en op logo doorzichtig maken photoshop

De verouderde, optionele plug-in Extraheren gebruiken (alleen Windows)

Klik verwijder. Door deze foto in te voegen in een Word-bestand kan je er een label mee maken zonder dat er een wit kadertje achter de foto staat. Methode 4. Hiervoor gebruiken we de extensie GIF.

Ga naar Bestand in de bovenste menubalk en selecteer Nieuw. Edit; Het is me nu ongeveer gelukt. Heb je vragen. Fotografille gebruikt cookies yum. Als voorbeeld heb ik een foto genomen waarvan de achtergrond niet te moeilijk te selecteren is.

Transparantie en dekking

Nieuw in PowerPoint Vind ik leuk: Like Laden…. Street View.

  • Selecteer deze optie als u een goed gedefinieerde rand wilt markeren.
  • Namelijk de achtergrond selecteren.
  • Kies het alfakanaal in het menu Kanaal om de markering te kunnen baseren op een selectie die in een alfakanaal is opgeslagen.
  • Kies een vooraf ingestelde kleuroptie voor de markering die om objecten heen verschijnt wanneer u de tool Randmarkering gebruikt of kies Overige om een aangepaste kleur te selecteren voor de markering.

In dit artikel: Een transparante achtergrond creren Lagen transparant maken Transparante selecties creren Transparante afbeeldingen maken Bronnen. Wanneer je een afbeelding hebt die op sommige plekken overloopt in de achtergrond werkt deze manier niet helemaal en zul je eerst een pad moeten logo doorzichtig maken photoshop met de pen-tool zoals ik in deze tutorial heb uitgelegd. Voer hier je zoekterm in. Je reageert onder je Google account, logo doorzichtig maken photoshop.

Monique 14 april at Waar vind ik Photoshop. Excel automatiseren. Er zal een menu verschijnen dat vraagt waar je je afbeelding wil bewaren.

De meer effectieve en flexibele opdracht Rand verfijnen gebruiken

Ja Nee. Klik op OK om de definitieve extractie toe te passen. Ga naar Bestand in de bovenste menubalk en selecteer Nieuw.

Definieer de voorgrond opnieuw en bekijk vervolgens een voorvertoning van het gextraheerde object? JPG maakt van transparant een witte achtergrond.

Firefox 3.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws