Muts breien met rondbreinaald

Geplaatst op: 07.10.2019

Je hebt maar één bol wol nodig en je doet er goed aan om voor een wat dikkere draad te kiezen. Elianne legt stap voor stap uit hoe je deze muts kunt maken.

Hoeveel steken moet ik opzetten denken jullie want ik kom er niet uit? Koop vooral een kleur en een soort wol die je leuk vindt. Ik heb dezelfde vraag, maar wat bedoelt u met de draad op een speciale manier knopen? Zet de benodigde hoeveelheid steken op in het voorbeeld was dat 84 steken. JavaScript seems to be disabled in your browser. Ik hoor het graag!

Kies de juiste breinaalden? Hallo Emmelie, begin dan met het breien van een das. Want eerst een steek recht en dan averecht dat lukt me wel, Je gaat van 2 steken 1 steek maken. JavaScript seems to be disabled in your browser.

Info Accepteer. Weet je dit nog niet, maar dan wordt muts breien met rondbreinaald recht breien daarna lastig.

  • Zou ik dit patroon van muts en col met de zelfde wol op op 2 of 4 pennen kunnen breinen?
  • De eerste toer gaat goed maar bij de tweede waar je om en om moet breien lijkt het of het breiwerk te krap wordt.

Gratis Breipatroon voor de col

Nog een vraagje Het patroon heet chic muts. Belangrijk  is dat je altijd de 1e steek van elke toer markeert met een  markeerring   kan eventueel ook met een gekleurd draadje. Hallo Claudia, Bedoel je dat bij de 3de toer het breiwerk breder word?

Charlotte Dit is hetzelfde.

  • Je gebruikt een stompe maasnaald om je muts te sluiten. KreaDoe
  • Hallo, Ik wil graag een muts breien voor een volwassene met lana grossa wol, en breinaalden nr 9.

De draad zit nu aan de binnenkant van de muts. Je moet kunnen opzetten, afkanten en minderen voor dit patroon? Afhankelijk van de rek van het materiaal zou je minder steken op kunnen zetten zodat de muts goed om het hoofd valt. Heb wel een klein puntje van kritiek, er staat dat je twee bollen nodig heb, muts breien met rondbreinaald, at that point?

Heintje de Rijk.

Wat heb je nodig om deze muts te breien?

Denk vast na over wat voor soort muts het moet worden, voordat je wol kiest. Groetjes Mo. Dag Charlotte, Excuses voor de late reactie. Hallo, Ik ben begonnen met de col op de ronde breinaald.

Kies je wol? Hoe moet ik dit dan doen. De Coster, muts breien met rondbreinaald. Hallo Neeltje, dit is erg lastig in schatten. Omdat de filmpjes op de site waar de steken worden uitgelegd op rechte naalden is ben ik opzoek naar wat tips voor deze om en om steek op ronde breinaald.

Gratis Breipatroon voor de muts

Els van de mieroop. Wees voorzichtig dat je het werk niet draait. Kan dat? Dus voor de rechte steken, je draad tussen de naalden door achter je werk, en voor averecht voor je werk leggen. Groetjes, Annelieke.

  • Piet seefat.
  • KreaDoe
  • Weet je dit nog niet, begin dan met het breien van een das.
  • Gr Saskia.

Dan kan je aan de slag. Als je je steken opzet moet je even goed kijken of ze allemaal recht zitten en dan beginnen met de 1e naald te breien. Voor deze eenvoudige muts is muts breien met rondbreinaald gebruik gemaakt van de boordsteek en tricotsteek. Gr Saskia. Dit gaat mislukken en dat mag niet, hoeveel steken moet ik dan opzetten voor de kol.

Je moet naald 1 en 2 herhalen. Heb rondbreinaald 5, zo een leuke muts.

Het patroon van de muts kreeg je erbij. JavaScript seems to be disabled in your browser. Wat zou jullie advies zijn met mijn aantal steken met het minderen? Laat het ons weten.

Of krijg ik dan behoorlijke open plekken in de muts. Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, net zolang totdat je de breitechniek onder de knie hebt, Dat is even uitvinden! Hallo Babette, muts breien met rondbreinaald, inspiratie. Je kunt ze zo vaak afspelen als je wilt, 08-05-2016 19:33 22 Mijn yorkje van bijna 10 jaartjes eet de laatste weken slecht.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws