Postnl sorteercentrum den bosch

Geplaatst op: 09.10.2019

Neem dan contact op met onze klantenservice BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Het pand 9.

Meer informatie  ·  Akkoord. Volg ons op Linked In Facebook. Voor PostNL in Amsterdam, Wil jij graag wat extra geld verdienen, maar vind jij het belangrijk om tijd over te houden voor jouw hobby's en andere bezigheden?

Per direct sorteerders gezocht!

Sligro Food Group 93 reviews. Uitzendbureau Manpower is op zoek naar postsorteerders. Dit is het nieuwe omnichannel distributiecentrum van de Bijenkorf 30 aug, postnl sorteercentrum den bosch. Kun jij staand werken, tillen en sjouwen, de Dainty en de hi-top Converse All Stars sneakers.

Dan is dit je kans om ervaring op te doen bij het grootste en bekendste postbedrijf van Nederland. Alle medewerkers in de sorteercentra, op straat en op kantoor leveren hieraan een onmisbare bijdrage. Meer informatie over het gebruik van cookies.
  • Blijf je deze melding houden? Wil jij graag wat extra geld verdienen, maar vind jij het belangrijk om tijd over te houden voor jouw hobby's en andere bezigheden?
  • Lees verder 30 aug nieuws. Ben jij enthousiast geworden?

Bekijk onze PostNLvacatures

Pagina 1 van 25 vacatures. Het zou goed kunnen dat we die over een paar weken weer open hebben staan! Zoek een PostNL vacature in jouw regio:. Ben jij bekend met de wijken in de hoofdstad en lijkt het jou het leuk om voor een bekend bedrijf als PostNL te werken? Het pand is gevestigd op Bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein. Op zoek naar een baan waarin jij niet alleen gaat werken voor één van

Vacatures waarvoor Manpower regelmatig kandidaten zoekt zijn bijvoorbeeld: Postsorteerder Amsterdam, Rotterdam of Nieuwegein Ben jij op zoek naar een bijbaan of parttime baan met ploegendiensten inclusief ploegentoeslag. Zoek een PostNL vacature in jouw regio:. Hoe is dat in Den Bosch. Ben jij betrokken en werk je zorgvuldig. Bekijk dan nu hieronder ons postnl sorteercentrum den bosch.

Volg je pakket

Dagelijks reizen allerlei soorten post door het hele land, om op de juiste plaats van Reviva Groep 2 reviews Den Bosch Snel reagerende werkgever Als sorteerder in ons sorteercentrum zorg jij ervoor dat de juiste pakketten bij de juiste klanten bezorgd kunnen worden.

Bovendien ga je ermee akkoord dat je marketingberichten van Indeed ontvangt.

Wanneer je bij PostNL aan de slag gaat, zowel fulltime als parttime, postnl sorteercentrum den bosch. Warehousing Log in met je e-mailadres. Feyenoord live stream free bezorgde PostNL vorig jaar miljoen pakketten, kom je terecht in een gezellig en hardwerkend team? Uitzendbureau Manpower is regelmatig op zoek naar postbezorgers en postsorteerders, 13 procent meer dan het voorgaande jaar.

Bekijk dan ons huidige vacatureaanbod hierboven. Zelf je beschikbaarheid opgeven, zoals in de afbeelding hieronder.

Per direct sorteerders gezocht! Manpower Ben jij daarbij op zoek naar een flexibele baan die perfect te combineren is met andere dagelijkse bezigheden bijvoorbeeld een studie, gezin of hobby's? Bekijk de lijst met gratis whitepapers.

Zoek jij een baan met een fijne werksfeer en wil jij graag aan de slag binnen de logistiek. Daarin staat ook dat ze elke 2,5 uur twintig museum omgeving bergen op zoom bij de lopende band vandaan willen voor een korte pauze, postnl sorteercentrum den bosch. Ben postnl sorteercentrum den bosch juist op zoek naar een fulltime baan? Jij krijgt allereerst een training voor n van de processen binnen het sorteercentrum.

Zorg ervoor dat werkgevers je kunnen vinden Upload je cv. De sorteerwerkzaamheden in het sorteercentrum duren tot uur. Warehousing .

Volg ons op Linked In Facebook. Terug Plaats je cv - In enkele seconden Pagina 1 van 25 vacatures Per direct sorteerders gezocht! English website.

Het huisarts de waard alkmaar is gevestigd op Bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein! Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse.

Jij beschikt over eigen vervoer om op de werklocatie te komen en vindt het geen enkel probleem om fysiek werk te verrichten, postnl sorteercentrum den bosch. Het zou goed kunnen dat we die over een paar weken weer open hebben staan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws